ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την τράκαρε, την άφησε με μισό κρανίο και τη γλίτωσε με 200 ευρώ πρόστιμο!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την τράκαρε, την άφησε με μισό κρανίο και τη γλίτωσε με 200 ευρώ πρόστιμο!

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal με την αδέξια οδήγησή του έστειλε την 56χρονη Deborah Davies πραγματικά να ίπταται μέχρι να προσγειωθεί στο οδόστρωμα με το κεφάλι της σε τραγική κατάσταση

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπερμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε γυναίκα η οποία ήταν αμέριμνη στο πεζοδρόμιο. 

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal με την αδέξια οδήγησή του έστειλε την 56χρονη Deborah Davies πραγματικά να ίπταται μέχρι να προσγειωθεί στο οδόστρωμα με το κεφάλι της σε τραγική κατάσταση.

Όταν η άτυχη γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διεπίστωσαν πως έπρεπε να την βάλουν άμεσα στο χειρουργείο και να αφαιρέσουν σχεδόν το μισό της κρανίο.

Στη δίκη που ακολούθησε ωστόσο οι αρχές έδειξαν μεγάλη κατανόηση στον οδηγό ο οποίος εν τέλει τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ και 6 μήνες απαγόρευση οδήγησης.

Στο άκουσμα της ποινής η οικογένεια της γυναίκας εξοργίστηκε με τον σύζυγό της να αναφωνεί «πως η ζωή μας καταστράφηκε». Ο Steve Davies παρακολούθησε το φρικτό ατύχημα ζωντανά με το ένα από τα πέντε του εγγόνια.

Η ζωή της Deborah Davies είναι πλέον μία καθημερινή μάχη για επιβίωση.

Παρόλο που τοποθέτησε μία μεταλλική πλάκα στο κεφάλι της ώστε να καλύψει το κομμάτι που αφαιρέθηκε στο χειρουργείο, δεν μπορεί να φροντίσει πλέον τα εγγόνια της, ενώ πρέπει να αλλάξει σπίτι ώστε να βρίσκεται κοντά στους θεράποντες ιατρούς που την παρακολουθούν.

Από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE