Το διήμερο θα το περάσουμε με καταιγίδες - Από Δευτέρα πλησιάζει καλοκαιράκι

Το διήμερο θα το περάσουμε με καταιγίδες - Από Δευτέρα πλησιάζει καλοκαιράκι

Πάμε να δούμε τι μας λέει το Δελτίου Καιρού.

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.
 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα. 

 Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.  

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί,  μέτριοι και στα προσήνεμα.
 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη παροδικά μέχρι κυματώδης.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος ενώ τοπικά αναμένονται βροχές και πιθανό καταιγίδα. 
 

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  γενικά ασθενείς.
 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 13  στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την ∆ευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.
 

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος,  ενώ αργότερα πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά.

 Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο από την ∆ευτέρα

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE