ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της για παιδική πορνογραφία – Μπήκε στο προσωπικό του κοινωνικό δίκτυο και δεν πίστευε στα μάτια της - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της για παιδική πορνογραφία –  Μπήκε στο προσωπικό του κοινωνικό δίκτυο και δεν πίστευε στα μάτια της - VIDEO

Μια πρωτοφανής είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της στη Αστυνομία για παιδική πορνογραφία όταν πέτυχε πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Όταν κατάφερε να εισέλθει στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα της αντιλήφθηκε ότι ο ίδιος αντάλλασε γυμνές φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια υποδυόμενος και αυτός τον ανήλικο.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριο όταν ο κατηγορούμενος υπέβαλε ένσταση στο γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος  για ακύρωση του εντάλματος σύλληψης του χωρίς όμως αυτή να γίνει αποδεκτή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top