Φονικό Αγ. Νάπας: Καταθέτει ο ΜΜΑΔίτης – Πώς έσωσε τα παιδιά του ζεύγους Χατζηευθυμίου και πώς γλίτωσε από τα πυρά των εκτελεστών

Φονικό Αγ. Νάπας: Καταθέτει  ο ΜΜΑΔίτης – Πώς έσωσε τα παιδιά του ζεύγους Χατζηευθυμίου και πώς γλίτωσε από τα πυρά των εκτελεστών

Με την κατάθεση του αστυνομικού της ΜΜΑΔ Γιώργου Χαραλάμπους αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία της Παρασκευής (10/03) για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας θα παρουσιαστούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας που διεπράχθη το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016, με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Χατζηευθυμίου και τον Αλβανό εκτελεστή Jiani Vogli.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του ΜΜΑΔίτη, ο οποίος το μοιραίο βραδύ βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με τα θύματα, ενώ φέρεται να έσωσε τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους Χατζηευθυμίου από τα πυρά των εκτελεστών.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης και αντέξετασης του ΜΜΑΔίτη αναμένεται να καταθέσει και ο Ιωσήφ Ιωσήφ.

Θυμίζουμε πως στην διαδικασία της Πέμπτης 09/3 κατάθεση έδωσε ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ο οποίος ανέφερε ότι υποψιάζεται πως οι γνωστοί επιχειρηματίες Ροδοθέου και Φένεκ είχαν επαγγελματικές διαφορές με τον Φάνο Καλοψιδιώτη. Συμπλήρωσε ότι υποψιάζεται πως οι δυο τους συνωμότησαν για να τον βγάλουν από τη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δίκη φονικού Αγ. Νάπας - Η «κόντρα» Μαυρομιχάλη και του δικηγόρου του «Μπένη» - «Θέση σας...»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ - Ο «Μπένης» έλεγε: «Όπου έβρω τη γεναίκα του εννά την σκοτώσω που το ξύλο»

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Ο Μαυρομιχάλης υποψιάζεται Φένεκ και Ροδοθέου για ξεκλήρισμα οικογένειας Καλοψιδιώτη

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE