ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έσπειραν το πανικό για το τίποτα! Κατέβηκαν οι επιβάτες από το αεροπλάνο

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έσπειραν το πανικό για το τίποτα! Κατέβηκαν οι επιβάτες από το αεροπλάνο

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 20:00 το βραδύ της Πέμπτης 09/03 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές του αεροδρομίου Λάρνακας καθώς καταλάθος φαίνεται να καταμετρήθηκε μια αποσκευή περισσότερη από ότι είχε καταγραφεί.

Η αεροπορική εταιρεία αμέσως έδωσε εντολή όπως οι επιβάτες αποβιβαστούν από το αεροπλάνο και να αναγνωρίσουν την αποσκευή τους.

Τελικά στην καταμέτρηση διαφάνηκε πως δεν ύπαρχε επιπλέον αποσκευή και έτσι οι επιβάτες επιβιβάστηκαν και πάλι στο αεροσκάφος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE