Survivor: Ο Γουίλι αποκαλύπτει τους δυο παίκτες που θα κοντραριστούν για την νίκη! - VIDEO

Survivor: Ο Γουίλι αποκαλύπτει τους δυο παίκτες που θα κοντραριστούν για την νίκη! - VIDEO

Τι λέει για τον Ορέστη Τσανγκ, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο τον Κύπριο;

Το ταξίδι του Γουίλι Καλβουρτζή στα δάση και τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, τελείωσε σύντομα. Ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor και στις πρώτες του δηλώσεις εξομολογείται ότι δεν το περίμενε.

«Τα συναισθήματά μου είναι λίγο ανάμεικτα, διότι, καταρχήν δεν το περίμενα να φύγω τόσο γρήγορα. Βγήκα προτεινόμενος γιατί θεωρώ ότι δεν πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα. Η ομάδα όταν μπήκα ήταν σε μια κατάσταση ηττοπάθειας, πεσμένη ψυχολογικά, πάρα πολύ χάλια. Προσπάθησα με το γέλιο και τη χαρά που έχω να τους ανεβάσω λίγο ψυχολογικά, αλλά αυτό αποδείχτηκε μπούμερανγκ γιατί αντί να τους ανεβάσω εγώ με τράβηξαν αυτοί προς τα κάτω.

Τις τελευταίες 3-4 ημέρες φτιάξαμε κάτι υπέροχο μεταξύ μας. Γελούσαμε, μιλούσαμε, παίζαμε… Εκεί που άρχισε να δένει το γλυκό κι εγώ ήμουν το κερασάκι στην τούρτα, εκεί πέρα κάποιος έσπρωξε την τούρτα, έπεσε κάτω και χάλασε. Πιο πολύ παρέα κάναμε με τον Ορέστη Τσανγκ που είναι και Θεσσαλονικιός. Θέλω να του πω να σταματήσει να μιλάει σαν πολιτικός και να είναι ο εαυτός του.

Για τον νικητή του Survivor πιστεύω ότι θα γίνει κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου του Κύπριου. Ελπίζω να το πάρει ο Μάριος γιατί το αξίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE