ΛΕΜΕΣΟΣ: Πακιστανός κοιμόταν με την Ελληνοκύπρια φίλη του όταν «εισέβαλε» Τουρκοκύπριος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πακιστανός κοιμόταν με την Ελληνοκύπρια φίλη του όταν «εισέβαλε» Τουρκοκύπριος!

Τίποτα δεν σέβονται πλέον τα κακοποιά στοιχέια...

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (09/03) ενώ 29χρονος Πακιστανός κοιμόταν με την Ελληνοκύπρια φίλη του, εισέβαλε στο διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας άγνωστος άνδρας.

Τον αντιλήφθηκε η κοπέλα όταν άκουσε θόρυβο. Αμέσως φώναξε τον σύντροφό της, ο οποίος είδε 44χρονο Τουρκοκύπριο να βρίσκεται εντός του διαμερίσματος.

Αφού πρώτα τον περιόρισε ειδοποίησε την Αστυνομία που συνέλαβε τον διαρρήκτη.

Ο 44χρονος κατέθεσε στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πως είχε και συνεργό, ενώ είπε ότι εισήλθε στο διαμέρισμα από το παράθυρο της κουζίνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE