ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ΓΕΣΥ και Λιλλήκα μίλησε ο Σιζόπουλος – «Αναμένουμε απάντηση»

Για ΓΕΣΥ και Λιλλήκα μίλησε ο Σιζόπουλος – «Αναμένουμε απάντηση»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος για το ΓΕΣΥ όπου παρευρέθηκε και το ThemaOnline, μιλώντας όμως παράλληλα και για τις Προεδρικές εκλογές και την διαφαινόμενη εξαγγελία υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα.

Ο κ. Σιζόπουλος ερωτήθηκε αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο ηγετών με τον ίδιο να σημειώνει, «έχει ενημερωθεί διά μηνύματος ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών για ημερομηνία και την ώρα που εμείς προτείνουμε για να γίνει η συνάντηση αναμένουμε την απάντηση».

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ στην διάσκεψη για το ίδιο θέμα πρόσθεσε «πριν να φτάσουμε στο σημείο να συζητούμε ονοματολογία και υποψήφιους θα πρέπει προηγουμένως από κοινού όσα κόμματα ενδιαφερόμαστε για να υπάρξει μια ουσιαστική αλλαγή τόσο όσον αφορά το Κυπριακό και τη διαχείρισή του όσο και στα μείζονα θέματα της εσωτερικής διακυβέρνησης ότι θα πρέπει να συζητήσουμε, θα πρέπει να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας και στη συνέχεια, αφού καθορίσουμε τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος υποψήφιους για να έχει τις δυνατότητες εκλογής, μόνο και τότε μόνον θα πρέπει να περάσουμε σε θέμα ονομάτων και υιοθέτηση ονόματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συνάντηση έχει ορισθεί μετά την σύσκεψη αρχηγών στη Βουλή δηλαδή γύρω στις 15:00 το μεσημέρι.

Πηγές, σημειώνουν ότι και η ΕΔΕΚ είναι δυσαρεστημένη από την τακτική Λιλλήκα να εξαγγείλει πριν διαβουλευθεί με τον υπόλοιπο ενδιάμεσο.

ΤhemaOnline/KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top