ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Ο Μαυρομιχάλης υποψιάζεται Φένεκ και Ροδοθέου για ξεκλήρισμα οικογένειας Καλοψιδιώτη

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Ο Μαυρομιχάλης υποψιάζεται Φένεκ και Ροδοθέου για ξεκλήρισμα οικογένειας Καλοψιδιώτη

Μαρτυρία-βόμβα από τον Αλέξη Μαυρομιχάλη στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Ο επιχειρηματίας από τη Λευκωσία ανέφερε λίγο πριν από τις 12:00 (09/03) ότι υποψιάζεται πως οι γνωστοί επιχειρηματίες Ροδοθέου και Φένεκ είχαν επαγγελματικές διαφορές με τον Φάνο Καλοψιδιώτη. Συμπλήρωσε ότι υποψιάζεται πως οι δυο τους συνωμότησαν για να τον βγάλουν από τη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThemaOnline στις 28/04/2016 για την Interpol και την κάθοδο των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο

Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο ένας εκ των κατηγορούμενων, Παναγιώτης Πένταυκας, είναι κουμπάρος με τον Φένεκ και ότι πιθανόν να συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας του Φάνου Καλοψιδιώτη.

Επιπλέον, ο Μαυρομιχάλης, γνωστός με το προσωνύμιο «Αλεξούι», είπε ότι ήθελαν να βγάλουν από τη μέση και τον ίδιο. Είπε ότι κυκλοφορουσε συνεχεια με κοσμο γιατι φοβοταν για απόπειρα εναντιον του. Μαζί του ειχε τον Τσιακκα Σιμο ή την οικογενεια τ

Πρόσθεσε ότι μετά την ειδοποίηση της Ιντερπολ για τους Σέρβους εκτελεστές, διέκοψε κάθε σχέση με τον Φένεκ γιατί του είπαν ότι ο Μάριος Χριστοδούλου τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο.

Είπε, ακόμη, ότι ο ίδιος και ο Φάνος Καλοψιδιώτης θεωρούσαν τον Πένταυκα ως ηθικό αυτουργό για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, όπως και για την δολοφονία του πατερα του Φάνου, Γιάννου Καλοψιδιώτη (21/06/2014).

Το Αλεξουι κ ο Φανος θεωρουσαν τον Πενταυκα ως ηθικο αυτουργο για το 5απλο φονικο- του πατερα του Φάνου, Γιάννου Καλοψιδιώτη (21/06/2014).

Σε κάποια άλλη στιγμή είπε ότι κυκλοφορούσε συνέχεια με κόσμο γιατί πίστευε πως θα γινόταν απόπειρα εναντίον του. Μαζί του είχε τον Τσιάκκα, τον Σήφη Σιμο και την οικογένειά του. Οι δυο πρώτοι, σύμφωνα με δικόγραφα της υπόθεσης, ήταν επίσης στο στόχαστρο εκτελεστών.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του Μαυρομιχαλη, ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε video από την άφιξη των Σέρβων εκτελεστών, ενώ ήξερε και τα νούμερα του αυτοκινήτου τους. Το «Αλεξούι» είπε ότι τον είχε πληροφορήσει σχετικά ο ίδιος ο Φάνος Καλοψιδιώτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top