Τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης παίρνει 125.000 ευρώ τον μήνα ή το επεισόδιο!

Τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης παίρνει 125.000 ευρώ τον μήνα ή το επεισόδιο!

Το Survivor βρίσκεται στο επίκεντρο και ο παρουσιαστής του μας κεντρίζει την περιέργεια...

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και απάντησε στο πού μένει στον Άγιο Δομήνικο αλλά πόσα χρήματα πήρε για το Survivor;

Μένω σε ένα διαμέρισμα σε ένα χωριό, όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη παραγωγή. Έχω το δικό μου κρεβάτι και τη δική μου κουζίνα και είναι υπεραρκετό για να περάσω όμορφα τους πέντε μήνες που θα είμαι εδώ.

Δεν ασχολούμαι με οποιονδήποτε γράφει μια χαζομάρα για να κάνει traffic στο site του. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα, σίγουρα δεν είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια sites. Το ότι δεν βγαίνω να διαψεύσω το κάθε ψέμα που γράφει ο οποιοσδήποτε θέλει να δημιουργήσει buzz είναι γιατί έχω επιλέξει να μην καταναλώνω τον χρόνο μου σβήνοντας τα αρνητικά ψέματα, αλλά μιλώντας με τις θετικές πράξεις μου. Άσε που γράφονται τόσα πολλά που αν ασχολιόμουν θα έπρεπε να παρατήσω τα πάντα και να είμαι full-time διαψευστής σχολίων.

Πώς είναι τα πράγματα για τους παίκτες από άποψη υγιεινής;

Οι παίκτες κάνουν στην κυριολεξία όλα όσα βλέπετε στις οθόνες σας. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, γιατί αυτό θα μείωνε σε μεγάλο βαθμό την αυθεντικότητα της εμπειρίας και επομένως την αυθεντικότητα των συναισθημάτων των παικτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE