H hot αδελφή του Τσαγκ δηλώνει εξοργισμένη! Τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν σιγανοπαπαδιά; ΦΩΤΟ

H hot αδελφή του Τσαγκ δηλώνει εξοργισμένη! Τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν σιγανοπαπαδιά; ΦΩΤΟ

Η αδελφή του πιο διάσημου Κινέζου της Ελλάδας ευχόμαστε να μην γνωρίζει κάποια πολεμική τεχνική, γιατί κάποιος θα πληγωθεί...

Η 23χρονη αδερφή του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor έχει τα εξωτικά χαρακτηριστικά μια κινηματογραφικής Κινέζας και το ταμπεραμέντο μιας εξωστρεφούς Θεσσαλονικιάς.

Η Μαρία – Τζον Χουά Τσανγκ απαντά σε όσους κακοχαρακτηρίζουν τον αδερφό της, με συνέντευξη που δίνει στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Survivor

«Μου αρέσει που έχει δείξει το χιούμορ του και που είναι μετρημένος σε ότι λέει. Επίσης μου αρέσει που στις συγκρούσεις έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση. Δεν έχει εμπλακεί και καλά κάνει. Πάντως, ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη για κάποιον παίκτη. Το λέω γιατί παρακολουθώ τα σχόλια στα social media.

Πρόσφατα με ενημέρωσαν ότι το αγόρι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου έκραξε τον αδερφό μου. Έγραψε: «Μεγαλύτερη πουτ…α από τον Κινέζο δεν υπάρχει». Ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου. Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα.

Από πότε το να είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ψύχραιμος θεωρείται ότι είναι σιγανοπαπαδιά; Αν τον νευριάσει κάτι το δείχνει και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο που υπήρξε ένας διαπληκτισμός με την Ελένη. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν φαίνονται όλα στις κάμερες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.