Φονικό Αγ. Νάπας: Πώς η Δικαστής «άδειασε» τον δικηγόρο κατηγορούμενου

Φονικό Αγ. Νάπας: Πώς η Δικαστής «άδειασε» τον δικηγόρο κατηγορούμενου

«Άδειασε» δικηγόρο η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου όταν της ζητήθηκε από δικηγόρο χρόνος για εξέταση του πελάτη του.

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι δεν είχε χρόνο να μελετήσει τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του πελάτη του κι έτσι ζήτησε επιπλέον χρόνο.

Η δικαστής δεν άκουγε κουβέντα και απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Να διαβάζετε όλη τη νύχτα όπως κάνουμε κι εμείς».

Και κάπου εκεί έκοψε τον βήχα σε όλους...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE