ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Γεωργικός ελκυστήρας καταπλάκωσε 73χρονο - VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Γεωργικός ελκυστήρας καταπλάκωσε 73χρονο  - VIDEO

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, 73χρονος από την Αραδίππου, έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Χ” Παναγή στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο MegaOne, ο 73χρονος, ενώ όργωνε το περιβόλι του στην Μοσφιλωτή, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε από τον ελκυστήρα.

Ο αριστερός τροχός του γεωργικού ελκυστήρα, πλάκωσε τον 73χρονο τραυματίζοντας τον σε αριστερό χέρι και πόδι.

Ο άτυχος γεωργός, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE