ΚΟΦΙΝΟΥ: Σοβαρό τροχαίο μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Χρειάστηκε η ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό

ΚΟΦΙΝΟΥ: Σοβαρό τροχαίο μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Χρειάστηκε η ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό

Το πρωί της Τρίτης 7/3 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τροχαίο ατύχημα στην Κοφίνου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο όχημα και χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Τρεις επιβάτες αποπαγιδεύτηκαν με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

*φώτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE