Βαδίζουν παράλληλα Λιλλήκας και Νικόλας – Συνεχίζει το «κρυφτό» ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Βαδίζουν παράλληλα Λιλλήκας και Νικόλας – Συνεχίζει το «κρυφτό» ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Η συνάντηση της Τρίτης 7/3, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καρποφόρα, αφού Νικόλας και Λιλλήκας, δεν κατάφεραν να μειώσουν τις πιθανότητες διάσπασης του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν τα είπαν μόνοι, αλλά εν παρουσία κι άλλων μελών των δύο κομμάτων, ΔΗΚΟ και Συμμαχίας Πολιτών.

Όπως συμπληρώνει το σχετικό ρεπορτάζ, στη διάρκεια της συζήτησης ο Νικόλας Παπαδόπουλος, απέφυγε και πάλι να πει καθαρά ότι τρέχει και ο ίδιος ως υποψήφιος για τις προεδρικές του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση κορυφής Γιώργου Λιλλήκα – Νικόλα Παπαδόπουλου! «Φουντώνει» και πάλι ο Ενδιάμεσος

Ο Μάρκος Κυπριανού, αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο οποίος ήταν ένας εκ των άλλων μελών των κομμάτων που παρευρέθηκαν στην συνάντηση των δύο ηγετών, είπε ότι το ΔΗΚΟ είναι το μεγάλο κόμμα του ενδιάμεσου και ως τέτοιο, πρέπει αυτό να υποδείξει τον υποψήφιο.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι, τώρα το ΔΗΚΟ θα βάλει μπροστά τις δικές του διαδικασίες και θα εγκαινιάσει κύκλο επαφών με τα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου, υπογραμμίζοντας μάλιστα την ανάγκη να είναι κοινός ο υποψήφιος και έριξε το καρφί ότι ο Γ. Λιλλήκας βιάστηκε να εξαγγείλει υποψηφιότητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

SOS Θεoχάρους σε Λιλλήκα και Παπαδόπουλο – «Ο πατριωτικός χώρος να κατέβει μόνο με ένα υποψήφιο»

Ο Λιλλήκας μιλούσε στο ραδιόφωνο για την υποψηφιότητα του, την ώρα που η Θεοχάρους έκανε δραματική έκκληση - VIDEO

Λιλλήκας: «Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Νίκο Αναστασιάδη»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE