Το «μπορντέλο της κόλασης». Οι τρομερές γυναίκες μαστροποί που σκότωναν τις ιερόδουλες όταν αρρώσταιναν. Η αστυνομία βρήκε στο υπόγειό τους τα κόκαλα από 90 πτώματα

Το «μπορντέλο της κόλασης». Οι τρομερές γυναίκες μαστροποί που σκότωναν τις ιερόδουλες όταν αρρώσταιναν. Η αστυνομία βρήκε στο υπόγειό τους τα κόκαλα από 90 πτώματα

Δυο αδερφές χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Ένας αυστηρός πατέρας, που τις έκλεινε στο κελί της αγροτικής φυλακής όταν φορούσαν μίνι φούστες και χρησιμοποιούσαν μέικ απ. Μεγάλωσαν στο Γκουαναχουάτο του Μεξικό. Μέσα στην εφηβεία τους έμειναν ορφανές και «ανεξέλεγκτες». Με την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους έφτιαξαν το δικό τους ράντσο, γνωστό και ως το «μπορντέλο της κόλασης». Οι αδερφές Μαρία και Ντελφίνα ντε Χεσούς Γκονζάλες, ήταν από τις πιο σεσημασμένες και αδίστακτες μαστροπούς, που έδρασαν τη δεκαετία 1950-1960.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE