ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ: Έκλεψαν εργαλεία και καλώδια αξίας 9,500 από απόθήκη

ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ: Έκλεψαν εργαλεία και καλώδια αξίας 9,500 από απόθήκη

Διάφορα εργαλεία και ποσότητα καλωδίων συνολικής αξίας 9μιση περίπου χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη σε περιφραγμένο εργοτάξιο που βρίσκεται στη Χοιροκοιτία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 7/3 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από τον Διευθυντή εταιρείας που διαθέτει εμπορευματοκιβώτιο - αποθήκη σε περιφραγμένο εργοτάξιο στη Χοιροκοιτία, ότι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο και έκλεψαν διάφορα εργαλεία και ποσότητα καλωδίων.
 
Μεταξύ των εργαλείων που κλάπηκαν είναι λέιζερ, σμιρίλια και τραπανάκια η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται περίπου στις 9.360 ευρώ.
 
Στην περιοχή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η καγκελόπορτα του περιφραγμένου χώρου ήταν ανοικτή ενώ η κλειδωνιά βρισκόταν στην καγκελόπορτα αλλά δεν ήταν κλειδωμένη.
 
Είναι άγνωστο κατά πόσον το εμπορευματοκιβώτιο με τα εργαλεία καλύπτεται από ασφάλεια ενώ ο περιφραγμένος χώρος δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ούτε και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE