ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 41χρονος Σύρος διακινητής – Στη βάρκα και δυο άτομα που απέλασε η Κυπριακή Δημοκρατία

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 41χρονος Σύρος διακινητής – Στη βάρκα και δυο άτομα που απέλασε η Κυπριακή Δημοκρατία

Μετά από ανακρίσεις του ΤΑΕ Πάφου, συνελήφθη 41χρονος Σύρος ως διακινητής καθώς ήταν οδηγός του ταχύπλοου σκάφους.

Εναντίον του 41χρονου, προέκυψε μαρτυρία, την οποία αφού και εξέτασε το ΤΑΕ Πάφου, συνέλαβε τον 41χρονο Σύρο.

Ακόμη δυο άτομα συνελήφθησαν, τα οποία απελάθηκαν στο παρελθόν από το νησί. 

Τα δυο άτομα οδηγούνται εντοπίων της δικαιοσύνης την Τετάρτη 8/3.

Ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες βρισκόταν και μια έγκυος γυναίκα η οποία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου για ιατρικές εξετάσεις. 

Οι υπόλοιποι 20 πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά στην Επαρχία Λευκωσίας. 

Υπενθυμίζουμε πως σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, εντόπισε τους μετανάστες  γύρω στις 12.30μ.μ. σήμερα,  να αποβιβάζονται, από ταχύπλοο σκάφος, στην τοποθεσία «Αμμούι», στο ακρωτήριο Αρναούτης, στον Ακάμα.

Το σκάφος της Λιμενικής, έσπευσε στην περιοχή μετά από εντοπισμό του στίγματος του σκάφους, από τα ραντάρ της Δημοκρατίας.

Στη σκηνή έσπευσαν επίσης, από την ξηρά μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς. 

Όπως διαπιστώθηκε στο ταχύπλοο σκάφος επέβαιναν οκτώ άνδρες, πέντε γυναίκες και 11 ανήλικοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE