Ειδεχθές έγκλημα: Καυγάδιζαν για τα κληρονομικά και κατέληξε σε φονικό – Σκότωσε ολόκληρη την οικογένεια ο δράστης

Ειδεχθές έγκλημα: Καυγάδιζαν για τα κληρονομικά και κατέληξε σε φονικό – Σκότωσε ολόκληρη την οικογένεια ο δράστης

Ένας Γάλλος αγνοούνταν, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, για περισσότερο από δυο εβδομάδες. Πηγές που έχουν επαφή με την έρευνα δήλωσαν την Δευτέρα 6/3, ότι ο γαμπρός του άντρα, του 49χρονου Πασκάλ Τρεντέκ, ομολόγησε τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας.

Ο 49χρονος, μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του, Μπριζίτ, τον 21χρονο γιο τους, Σεμπαστιάν, και τη 18χρονη κόρη τους, Σαρλότ, είχε εξαφανιστεί από τις τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ταράξει τη Γαλλία.

Μετά από διεξοδικές έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος του Σεμπαστιάν και των γονιών του, στο σπίτι της οικογένειας Τρεντέκ στην Ναντ της δυτικής Γαλλίας, όχι, όμως, της 18χρονης κόρης. Εντοπίστηκαν, επιπλέον, ενδείξεις ότι έγιναν προσπάθειες καθαρισμού του χώρου.

Την, Κυριακή 5/3, συνελήφθησαν η αδερφή του Πασκάλ Τρεντέκ, μαζί με τον σύζυγό της κι ανακρίθηκαν. Πηγές θέλουν τον γαμπρό του Πασκάλ, το όνομα του οποίου δεν έχει βγει στη δημοσιότητα, να ομολογεί τη δολοφονία της οικογένειας Τρεντέκ, κατά τη διάρκεια καυγά για ζητήματα κληρονομιάς.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE