Αεροσκάφος εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση – Για γέλια η αιτία

Αεροσκάφος εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση – Για γέλια η αιτία

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος της Spicejet που εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Ινδία για έναν κάπως... ασυνήθιστο λόγο.

Στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Μπενγκαλούρου-Δελχί στην Ινδία επέβαιναν 188 άτομα επικράτησε έντονη αναστάτωση όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι η πτήση θα προσγειωθεί σε πλησιέστερο αεροδρόμιο από εκείνο στο Δελχί.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας η αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε εξαιτίας έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από τουαλέτα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, δίπλα από το κόκπιτ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική metro, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν θέλησαν να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με το τι ήταν εκείνο που προκάλεσε την έντονη δυσοσμία που είχε σαν αποτέλεσμα το αεροσκάφος να πρέπει να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE