Αγωνία για ένα 10χρονο και την 4χρονη αδερφή του - Ήπιαν χυμό μήλου σε εστιατόριο και άρχισαν να φτύνουν αίμα!

Αγωνία για ένα 10χρονο και την 4χρονη αδερφή του - Ήπιαν χυμό μήλου σε εστιατόριο και άρχισαν να φτύνουν αίμα!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ένα δεκάχρονο αγοράκι και η τετράχρονη ετεροθαλής αδερφή του, καθώς έφτυναν αίμα μετά από κατανάλωση χυμού.

Ο Richie Αragoza και η Ginaya Mendoza κατανάλωσαν χυμό μήλου σε ένα εστιατόριο στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο χυμός τους προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο στόμα και στο λαιμό.

Πρώτη δοκίμασε η τετράχρονη, η οποία αμέσως άρχισε να κάνει εμετό. Αμέσως μετά ήπιε ο δεκάχρονος ο οποίος, μόλις ήπιε, έριξε το ποτήρι του κάτω και άρχισε να φωνάζει «καίει» ενώ έφτυνε αίμα.

«Οι Αρχές πιστεύουν πως τα παιδιά ήπιαν κάποιο οξύ. Η μητέρα τους, η οποία επίσης δοκίμασε το χυμό, δήλωσε πως ήταν όντως όξινος. Και εκείνη είχε αιμόπτυση μετά την κατανάλωση του».

Ο χυμός εστάλη στο εργαστήριο για έλεγχο, ενώ ο υπεύθυνος του εστιατορίου αποκάλυψε πως τον αγόρασαν από τοπικό σούπερ μάρκετ.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE