Απίστευτες αποκαλύψεις για τον «Τιτανικό» - Καταγγελίες για κακοποίηση ηθοποιών και συνεργείου από τον σκηνοθέτη – Υπάλληλος αποπειραθεί να τον δηλητηριάσει

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον «Τιτανικό» - Καταγγελίες για κακοποίηση ηθοποιών και συνεργείου από τον σκηνοθέτη – Υπάλληλος αποπειραθεί να τον δηλητηριάσει

Η ταινία «Τιτανικός» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1997 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Απέφερε κέρδη 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και κέρδισε 11 βραβεία Όσκαρ. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν τις δύσκολες συνθήκες και το χάος που επικρατούσαν πίσω από τις κάμερες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας

Από μικρό παιδί ο Τζέιμς Κάμερον γοητευόταν από τα ναυάγια. Τον συνάρπαζε ο τρόπος με τον οποίον τα πλοία βυθίζονταν και κατέληγαν στον πάτο της θάλασσας. Για τον ταλαντούχο σκηνοθέτη, ο Τιτανικός αποτελούσε ανέκαθεν, όπως έλεγε,  το «Έβερεστ των ναυαγίων». Τη δεκαετία του 1990, ο Κάμερον επεξεργαζόταν την ιδέα να γυρίσει ταινία που να σχετίζεται με τη θάλασσα. ‘Ομως είχε και ενδοιασμούς, διότι θεωρούσε πως ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά, όταν είδε πλάνα του πραγματικού ναυαγίου του Τιτανικού, άλλαξε γνώμη. Χωρίς να χάσει χρόνο, ζήτησε χρηματοδότηση από  εταιρείες παραγωγής στο Χόλιγουντ και εξασφάλισε τα χρήματα που χρειάζονταν.

Διαβάστε περισσότερα στην mixanitouxronou.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE