Με υποψήφιο «έκπληξη» θα κατέλθει στις Προεδρικές το ΕΛΑΜ

Με υποψήφιο «έκπληξη» θα κατέλθει στις Προεδρικές το ΕΛΑΜ

Προεδρολογία δεν υπάρχει μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τα μικρότερα κόμματα όπως το ΕΛΑΜ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, σκοπεύει να κατέβει στις εκλογές με δικό του υποψήφιο, όχι όμως με τον αρχηγό του Χρίστο Χρίστου.

Η προσπάθεια τους είναι να πεισθεί συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής και χαρακτηρίζεται ως «έκπληξη».

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «το εν λόγω πρόσωπο αν πεισθεί να κατέλθει στην εκλογική μάχη λόγω της προσωπικότητας του θα προσελκύσει ψήφους πέραν του ΕΛΑΜ», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Με άλλα λόγια, δεδομένης της αυτόνομης καθόδου του ΕΛΑΜ στις Προεδρικές του ’18 μετράμε από τώρα τουλάχιστον πέντε κομματικές υποψηφιότητες.

Και εξηγούμαστε: 1) Νίκος Αναστασιάδης (ΔΗΣΥ), 2) Άγνωστος Χ (ΑΚΕΛ), 3) Γιώργος Λιλλήκας (Συμμαχία), 4) Νικόλας Παπαδόπουλος ή άλλος από ενδιάμεσο χώρο και 5) η «έκπληξη» του ΕΛΑΜ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE