ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Συνελήφθη ύποπτος για την κλοπή τεσσάρων σάντουιτς – Είχαν δείρει πρώτα τον ντελιβερά

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Συνελήφθη ύποπτος για την κλοπή τεσσάρων σάντουιτς – Είχαν δείρει πρώτα τον ντελιβερά

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή (5/3), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, στη Λευκωσία.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν υπάλληλος ταχυφαγείου, που μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας, για να παραδώσει φαγητό, μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξή του στην περιοχή, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν και να του έκλεψαν τέσσερα σάντουιτς.

Κατά την εξέταση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε οικία στη Λευκωσία, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/11).

BEST OF TOTHEMAONLINE