ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη οπαδού της Ανόρθωσης – Φέρεται να πέταγε πέτρες σε Απολλωνίστες

Σύλληψη οπαδού της Ανόρθωσης – Φέρεται να πέταγε πέτρες σε Απολλωνίστες

Ένα άτομο 23 χρόνων από τη Λεμεσό οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθηκε το βράδυ της Κυριακής 5/3 από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας και ρίψης αντικειμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις έξι το απόγευμα, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα που διεξήχθη στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης μετέβη στην Οδό Λύσου Σανταμά και άρχισε να ρίχνει αντικείμενα σε διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζούς.

Μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων της ΜΜΑΔ και της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και μόλις οι οπαδοί αντιλήφθηκαν την Αστυνομία άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τα υπηρεσιακά οχήματα. 

Ένα άτομο ηλικίας 23 ετών κάτοικος Λεμεσού οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθηκε από την Αστυνομία, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στα επεισόδια και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης, την ίδια ώρα, εντοπίστηκε ένας ανήλικος από την Λάρνακα ο οποίος βρισκόταν στην κουζίνα οικίας που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.

Ο ανήλικος συνελήφθηκε από την αστυνομία για παράνομη είσοδο στην οικία. Στη συνέχεια ο νεαρός κατηγορήθηκε στη παρουσία των γονέων του και αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top