Εξαλλη η Κέιτ Μος: Χάκερ έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της από την ημέρα του γάμου της

Εξαλλη η Κέιτ Μος: Χάκερ έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της από την ημέρα του γάμου της

Θύμα χάκερ έπεσε η Κέιτ Μος, οι οποίοι έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες του μοντέλου, οι οποίες τραβήχτηκαν την ημέρα που παντρευόταν.

Πρόκειται φωτογραφίες από την ώρα που άλλαζε, πριν ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Τζέιμι Χινς το 2011 και πλέον κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Εκτιμάται ότι οι χάκερ έκλεψαν αυτές τις φωτογραφίες, όπως και αρκετές άλλες που έβγαλε Χινς, από τον υπολογιστή της.

«Η Κέιτ είναι έξαλλη. Αν και έχει χωρίσει πλέον με τον Τζέιμι, αυτές οι φωτογραφίες ήταν πολύ, πολύ ιδιωτικές», δήλωσε πηγή στην Daily Star. «Προφανώς η Κέιτ έχει ξαναβγάλει τα ρούχα της για φωτογραφίσεις, αλλά αυτές είναι διαφορετικές. Κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν μόνο για τα μάτια του Τζέιμι», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE