Στις 10 Μαρτίου η συνάντηση του Πούτιν με τον Ερντογάν

Στις 10 Μαρτίου η συνάντηση του Πούτιν με τον Ερντογάν

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 9 Μαρτίου και στις 10 Μαρτίου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την είδηση επιβεβαίωσε την Κυριακή 05/03  στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Οι συναντήσεις βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας», είπε ο Πεσκόφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Νωρίτερα σήμερα ο Νετανιάχου δήλωσε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Μόσχα την Πέμπτη για συνομιλίες με τον Πούτιν σχετικά με τις προσπάθειες του Ιράν να αποκτήσει μια μόνιμη παρουσία στη Συρία.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η τουρκική πρεσβεία στη Ρωσία επιβεβαίωσε τα σχέδια του Ερντογάν να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 και 10 Μαρτίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE