ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην δημοσιότητα δίνει την φωτογραφία της 26χρονης Μαρίας η Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, από το Σάββατο 4 Μαρτίου, 2017 και ώρα 2:00 το μεσημέρι, ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό, η Μαρία Αντωνίου, 26 ετών, από τη Λεμεσό. 

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60- 1,65μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο κολάν παντελόνι και άσπρο τρικό.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE