ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην δημοσιότητα δίνει την φωτογραφία της 26χρονης Μαρίας η Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, από το Σάββατο 4 Μαρτίου, 2017 και ώρα 2:00 το μεσημέρι, ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό, η Μαρία Αντωνίου, 26 ετών, από τη Λεμεσό. 

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60- 1,65μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο κολάν παντελόνι και άσπρο τρικό.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE