ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ώρες αγωνίας για την 26χρονη Μαρία από την Λεμεσό – Βοηθήστε στον εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην δημοσιότητα δίνει την φωτογραφία της 26χρονης Μαρίας η Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, από το Σάββατο 4 Μαρτίου, 2017 και ώρα 2:00 το μεσημέρι, ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό, η Μαρία Αντωνίου, 26 ετών, από τη Λεμεσό. 

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60- 1,65μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο κολάν παντελόνι και άσπρο τρικό.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE