Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Αστυνομία για το ντέρμπι «αιωνίων» - Περιπολίες ακόμη και στην πόλη

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Αστυνομία για το ντέρμπι «αιωνίων» - Περιπολίες ακόμη και στην πόλη

Σε φρούριο πρόκειται να μετατραπεί το στάδιο ΓΣΠ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ που αρχίζει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 04/03.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως λόγω της επικινδυνότητας του παιχνιδιού, στο χώρο του ΓΣΠ θα υπάρχουν έξι αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας.

Όπως μας επισημάνθηκε, την αστυνόμευση ανέλαβε η ΜΜΑΔ μαζί με σημαντικό αριθμό μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Μάλιστα, πέραν από την φρούρηση και επιτήρηση του ΓΣΠ θα πραγματοποιούνται περιπολίες και εντός της Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να φτάσουν τις 12 χιλιάδες ενώ από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γύρω στους 100 οπαδούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE