Η δήλωση της Γιώτας Κουφαλίδου για το «κόψιμο» της εκπομπή της

Η δήλωση της Γιώτας Κουφαλίδου για το «κόψιμο» της εκπομπή της

Σε δημοσίευμα στο Tv Cappuccino, πρόσωπο της εβδομάδας είναι η Γιώτα Κουφαλίδου, της οποίας όπως όλοι γνωρίζουμε, κόπηκε η εκπομπή της.

Έτσι τα έφερε λοιπόν, η μοίρα του «Love and style» στο Σίγμα, μπορεί να μην είχε τα απαιτητικά νούμερα αλλά ο κόσμος την αγάπησε.

Η εκπομπή Love and Style μπορεί να έχει διακοπεί αλλά ας ελπίσουμε πως θα ξαναδούμε τα ίδια πρόσωπα κάπου αλλού.

Συγκεκριμένα σχολιάζει το δημοσίευμα στο Tv Cappuccino:

« Το «Love and style” ήταν ίσως η πρώτη… καλή προσπάθεια κυπριακού καναλιού να κάνει life style εκπομπή.

Τουλάχιστον, ας μας υποσχεθούν πως σε εκείνη την … απειλή πως θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση θα της βρουν κάτι που να της ταιριάζει πραγματικά»

Η Γιώτα Κουφαλίδου δηλώνει: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, πάρα πολύ, μας δίνετε πάρα πολλή αγάπη να συνεχίσουμε».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE