ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο καταζητούμενοι στην υπόθεση του δανείου με πλαστά έγγραφα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο καταζητούμενοι στην υπόθεση του δανείου με πλαστά έγγραφα

Η Αστυνομία προχώρησε τη Πέμπτη (2/3) στη σύλληψη και των άλλων δύο καταζητούμενων, ενός 37χρονου Ε/κ και μιας 41χρονης από τη Ρουμανία για την υπόθεση του δανείου 650,000 ευρώ με πλαστά έγγραφα από τραπεζικό ίδρυμα. Το βράδυ της Πέμπτης 2/3 συνελήφθη και ένας 45χρονος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάφο.

Η καταγγελία είχε γίνει στο ΤΑΕ Λεμεσού από τράπεζα ξένων συμφερόντων πριν από μερικούς μήνες, σύμφωνα με την οποία οι τρεις παρουσίασαν πλαστά, όπως αποδείχθηκε έγγραφα, για την εξασφάλιση δανείου 650 χιλιάδων ευρώ από εταιρεία.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμός πλαστού εγγράφου με σκοπό την καταδολίευση, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Απατεώνες εξασφάλισαν δάνειο από τράπεζα ύψους 650.000 με πλαστά έγγραφα – «Τσάκωσαν» τον έναν, καταζητούνται άλλοι δύο​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE