ΠΑΦΟΣ: Δεν είχε νερό στο σπίτι και ξέσπασε σε…οδοστρωτήρα!

ΠΑΦΟΣ: Δεν είχε νερό στο σπίτι και ξέσπασε σε…οδοστρωτήρα!

Στην σύλληψη 31χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση κακόβουλης ζημιάς ύψους 1.150 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία είχε γίνει πριν δύο ημέρες ότι άγνωστο πρόσωπο προκάλεσε ζημιά σε μηχάνημα οδοστρωτήρα που ήταν σταθμευμένο στην Πάφο . 

Εναντίον του 31χρονου που κατάγεται από την Βουλγαρία  προέκυψε μαρτυρία και σήμερα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Ανακρινόμενος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος. 

Ο 31χρονος όπως ανέφερε στην Αστυνομία υπέθεσε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του μηχανήματος του οδοστρωτήρα του είχε προκαλέσει κάποια ζημιά με την αποκοπή του νερού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE