Σοκάρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του τροχαίου με την Porsche - Τι είδε και ζήτησε τεστ DNA

Σοκάρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του τροχαίου με την Porsche - Τι είδε και ζήτησε τεστ DNA

Ο ιατροδικαστής, κ. Γιώργος Ντιλέρνια, o άνθρωπος που διενήργησε τη νεκροψία και στα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", εξηγώντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί της Αποστολίας, του Παύλου, του Ανδρέα και του Γιώργου.

Τα σώματά τους, όπως αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής, έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος των 4 θυμάτων ήταν ακαριαίος. Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα ήταν τόσο μεγάλες που η απανθράκωση προκάλεσε και μεταγενέστερες κακώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το παιδάκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε, Γιώργος Βακάκης.

«Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος» περιγράφει ο ιατροδικαστής. «Τον κλείνεις κι αυτό είναι».

Τα θύματα έφεραν πάρα πολλές κακώσεις. «Από την απανθράκωση, μάλιστα, έχουν καλυφθεί αρκετές άλλες που μπορεί να είχαν. Οι φλόγες προκάλεσαν και μεταθανάτιες κακώσεις».

Είναι σοκαριστικό ότι καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το συμβάν. «Σκεφτείτε ότι για τους δυο επιβάτες της Πόρσε χρειαστήκαμε τεστ DNA» συμπληρώνει ο κ. Ντιλέρνια, προκαλώντας ανατριχίλα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (1:17:00)

Από Star.gr 

Κηδεύονται η άτυχη Αποστολία και το 3χρονο αγοράκι που έχασαν την ζωή τους στο θανατηφόρο με την Porsche

Λύγισε το πανελλήνιο με την σπαρακτική άναρητση του πατέρα που έχασε γυναίκα και παιδί σε τροχαίο – «Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας..»

CNN: «Τα πρώτα λόγια του πατέρα για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας – Ο περίεργος καπνός στην Porsche»

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της επόμενης ημεράς από το φρικτό θανατηφόρο με την Porsche – Απέμειναν μόνο τα παιδικά αυτοκινητάκια του μωρού και οι πάνες του - VIDEO

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.