Απίστευτη Καταγγελία Κυπρίας μάνας «Nηπιαγωγός έδενε το παιδί μου γιατί ήταν ζωηρό» - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη Καταγγελία Κυπρίας μάνας «Nηπιαγωγός έδενε το παιδί μου γιατί ήταν ζωηρό» - ΒΙΝΤΕΟ

Νηπιαγωγός έδενε παιδάκι σε καρεκλάκι για να το κρατά ήσυχο και για μην κτυπήσει, επειδή ήταν ζωηρό.

Η μάνα μιλά  απελπισμένα στο « Μεσημέρι και Κάτι» μαζί με την Γωγώ Αλεξανδρινού και παραπονιέται για την συμπεριφορά της νηπιαγωγού απέναντί στο παιδί της.

Η δικαιολογία  της νηπιαγωγού ήταν ότι, αναγκάστηκε να το κάνει γιατί έτσι δε θα χτυπούσε κανένα μιας και το ίδιο ήταν αρκετά ζωηρό και αδυνατούσε να μείνει ήσυχο όσο τα άλλα παιδιά έπαιζαν.

Όταν βρέθηκε στο νηπιαγωγείο η μάνα, το βρήκε δεμένο και εξαντλημένο από το κλάμα.

Η νηπιαγωγός δεν δίστασε, να πει στην μάνα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δένει το παιδί της στο καρεκλάκι, αλλά η τρίτη φορά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μάνας το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη συγκεκριμένη κακομεταχείριση της νηπιαγωγού.

H μάνα δηλώνει στην εκπομπή: « έρχεται σπίτι το παιδί μου και μου λέει σήμερα δεν με έδεσε κανένας.»

Δείτε το βίντεο:

(φωτογραφία ρρχείου)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE