Πρόταση για πρόωρες 'εκλογές' την Πέμπτη στη 'βουλή' από το ΚΚΔ

Πρόταση για πρόωρες 'εκλογές' την Πέμπτη στη 'βουλή' από το ΚΚΔ

Πρόταση για πρόωρες "εκλογές" θα καταθέσει την Πέμπτη (2/3) στη "βουλή" το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του, Τζεμάλ Οζγιγίτ.

Στο μήνυμά του στο facebook ο κ. Οζγιγίτ επισημαίνει το γεγονός ότι από τις τελευταίες "βουλευτικές εκλογές" στις 28 Ιουλίου 2013 είναι η τρίτη "κυβέρνηση" που σχηματίζεται, και όπως και οι προηγούμενες δύο, έχει αποτύχει και αυτή να λύσει τα προβλήματα του "λαού". Δεν υπάρχει λόγος να το ζορίζουμε περισσότερο,αναφέρει ο κ. Οζγιγίτ προσθέτοντας ότι διέξοδος σε αυτό είναι οι "πρόωρες εκλογές" που ο ίδιος τις τοποθετεί σε εισαγωγικά.

Ανακοινώνει ότι το ΚΚΔ θα καταθέσει σήμερα πρόταση για πρόωρες "εκλογές" και έτσι θα δουν την πραγματική στάση του "πρωθυπουργού" (Χουσείν Οζγκιουργκιούν) που είπε "Ιδού η Ρόδος" αλλά και του ΚΕΕ. Ανακοινώνει επίσης ότι το ΚΚΔ θα στηρίξει την πρόταση μομφής που θα καταθέσει το ΡΤΚ εναντίον της "κυβέρνησης" ΚΕΕ - ΔΚ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE