Συνομιλίες Προέδρου Αναστασιάδη με Προεδρεύοντα Συμβουλίου ΕΕ στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνομιλίες Προέδρου Αναστασιάδη με Προεδρεύοντα Συμβουλίου ΕΕ στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έχει αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ, Πρωθυπουργός της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ, ο οποίος επισκέπτεται τη Λευκωσία στο πλαίσιο περιοδείας του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Κατά τις συνομιλίες, στις οποίες συμμετέχουν αξιωματούχοι των κυβερνήσεων Κύπρου και Μάλτας, θα συζητηθούν οι προτεραιότητες της Μαλτέζικης Προεδρίας της ΕΕ, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το Brexit και το Μέλλον της Ευρώπης, όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποδέχθηκε τον κ. Μουσκάτ στο προαύλιο του Προεδρικού Μεγάρου. `Εγινε ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δυο χωρών και ο κ. Μουσκάτ κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`. Στη συνέχεια οι κ. Αναστασιάδης και Μουσκάτ σύστησαν ο ένας τον άλλον τα μέλη των αντιπροσωπειών τους, προχώρησαν στην είσοδο του Προεδρικού, όπου στρώθηκε κόκκινο χαλί, για τη λήψη φωτογραφιών και πλάνων, και ακολούθως εισήλθαν εντός του Προεδρικού.

Μετά τις συνομιλίες οι κ. Αναστασιάδης και Μουσκάτ θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE