Πρώτες εντάσεις μεταξύ Ρ. Ερωτοκρίτου και άλλων κρατούμενων- «Υπάρχει και Θεός» - Δεν επιθυμεί καμία ιδιαίτερη μεταχείριση

Πρώτες εντάσεις μεταξύ Ρ. Ερωτοκρίτου και άλλων κρατούμενων- «Υπάρχει και Θεός» - Δεν επιθυμεί καμία ιδιαίτερη μεταχείριση

Μετά την μεταφορά του Ρίκκου Ερωτοκρίτου στις Κεντρικές φυλακές και την τοποθέτησή του στη πτέρυγα 4Α μαζί με άλλους 10 κρατούμενους, άρχισαν και οι πρώτες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Καλατζή στην εφημερίδα «Πολίτης», το απόγευμα της Τετάρτης 1/3, ύστερα από την καταδίκη και μετά την μεταφορά του Ρίκκου Ερωτοκρίτου στην πτέρυγα όπου βρίσκονται οι «ευάλωτοι» κρατούμενοι, υπήρξε τυχαία συνάντηση του με τον πρώην πρόεδρο της Cyta, Στάθη Κιττή, έξω από το ιατρείο.

Ο Κιττής, μόλις αντίκρισε τον Ρίκκο, του είπε «Υπάρχει και Θεός», ενώ στην συνέχεια παρενέβησαν δεσμοφύλακες ώστε να μην υπάρξει συνέχεια.

Ο Ρ. Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σ. Κιττή θήτευσαν μαζί και στα έδρανα της Βουλής.

Σε μια άλλη περίπτωση, ο Ρ. Ερωτοκρίτου, ζήτησε από τους δεσμοφύλακες να μην τυγχάνει καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης και ενημερώθηκε μαζί με τον Νεοκλέους για το πρόγραμμα των φυλακών.

Να σημειωθεί ότι η «καθαρή» ποινή του Ρ. Ερωτοκρίτου είναι 2χρόνια ενώ για τον Π. Νεοκλέους 16 μήνες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Πώς η Γιωρκάτζη «έστειλε» στη φυλακή τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου – VIDEO

Η αναχώρηση Ερωτοκρίτου με την κλούβα για τις Κεντρικές Φυλακές – VIDEO​

ΔΙΚΗ Ρ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ: Φυλάκιση και για τους τρεις – Η αντίδραση του Ρίκκου: «Κυρία Πρόεδρε, να πω κάτι;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Ρίκκος με το άκουσμα της ποινής του – «Φύε που δαμέ εσύ, φύε που δαμέ!» - VIDEO

Η στιγμή που βγαίνει ο Ρ. Ερωτοκρίτου από τη δικαστική αίθουσα – Η παρηγορία και η ζεστή αγκαλιά από τον δικό του άνθρωπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE