Όργια σε διαμέρισμα στην Λάρνακα! Δύο γυναίκες προσέφεραν μασάζ με… «εκτόνωση» - Τους την «έστησε» η Αστυνομία

Όργια σε διαμέρισμα στην Λάρνακα! Δύο γυναίκες προσέφεραν μασάζ με… «εκτόνωση» - Τους την «έστησε» η Αστυνομία

Συνελήφθη από την Αστυνομία, υπάλληλος γνωστού παιδότοπου στην Λάρνακα, σχετικά με υπόθεση που αφορά διατήρηση ινστιτούτου μασάζ, το οποίο μεταξύ άλλων, προσέφερε στους πελάτες και … «εκτόνωση»!

Δύο Λετονές ηλικίας 49 και 37 ετών, ήταν οι υπεύθυνες του ινστιτούτου, οι οποίες τα τελευταία χρόνια διαμένων μόνιμα στην Λάρνακα, η μια μάλιστα εργαζόταν παράλληλα και σε γνωστό παιδότοπο στην παραλία τον Φοινικούδων.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», η υπόθεση έφτασε στα αυτιά της Αστυνομίας μετά από διαφήμιση που οι δύο γυναίκες καταχώρισαν σε συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία ανέφερε ότι σε διαμέρισμα στην οδό Στυλιανού Λένα, στην Λάρνακα, προσφερόταν χαλαρωτικό μασάζ με… τέσσερα χέρια!

Η Αστυνομία, έβαλε συνεργάτη της να επισκεφθεί το ινστιτούτο, έκλεισε ραντεβού και πλήρωσε 60 ευρώ τις δύο γυναίκες με χαρτονομίσματα τα οποία προηγουμένως οι αστυνομικοί φωτοτύπησαν.

Ο απεσταλμένος της Αστυνομίας, δέχθηκε υπηρεσίες χαλαρωτικού μασάζ και εκτόνωσης, με τις δύο γυναίκες να τον χαϊδεύουν ταυτόχρονα στα γεννητικά του όργανα.

Στην συνέχεια όμως, η Αστυνομία, μπήκε στο διαμέρισμα και συνέλαβε τις δύο γυναίκες.

Οι δύο γυναίκες τέθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή τους μέχρι να τους επιβληθεί ποινή, την Παρασκευή 3/3, αφού παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE