ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν στρατιωτικό όχημα! Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή οπλίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν στρατιωτικό όχημα! Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή οπλίτη

Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έβαλε τα ναρκωτικά στο στόμα. Μπλεξίματα για τον 25χρονο που σε θεληματική του κατάθεση παραδέχτηκε ενοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 1/3 όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν μετά από παρακολούθηση σε χωματόδρομο στο Γέρι στρατιωτικό όχημα.

Κατά την ανακοπή του οχήματος ο 25χρονος συμβασιούχος οπλίτης θεάθηκε από τους Αστυνομικούς να τοποθετεί ποσότητα ναρκωτικών στο στόμα του. Στην υπόδειξη των μελών της ΥΚΑΝ να ανοίξει το στόμα του έβγαλε από αυτό ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη και συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στην ΥΚΑΝ όπου σε θεληματική του κατάθεση παραδέχτηκε ενοχή και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.