Πρέσβης Ισραήλ στην Αγκυρα: Η λύση του Κυπριακού θα επιταχύνει το πρόγραμμα για ΦΑ Ισραήλ-Τουρκίας

Πρέσβης Ισραήλ στην Αγκυρα: Η λύση του Κυπριακού θα επιταχύνει το πρόγραμμα για ΦΑ Ισραήλ-Τουρκίας

Η επίλυση του Κυπριακού θα επιταχύνει το πρόγραμμα για το φυσικό αέριο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, δήλωσε ο Ισραηλινός Πρέσβης στην Άγκυρα Eitan Naeh.

Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους στην Άγκυρα, ο  Ισραηλινός Πρέσβης ενημέρωσε για τις επαφές για την ενέργεια που έχουν με την τουρκική κυβέρνηση έπειτα από την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών, λέγοντας ότι η προτεραιότητα των δύο χωρών είναι η ενεργειακή τους συνεργασία. 

Τουρκικά ΜΜΕ  αναφέρουν ότι σύμφωνα με πηγές τους αναμένεται μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να υπογραφεί συμφωνία για το φυσικο αέριο με το Ισραήλ. Αναμένεται επίσης μέσα σε 1.5 χρόνο να ολοκληρωθεί αγωγός φυσικού αερίου και μέχρι το 2021 να φτάσει το φυσικό αέριο του Ισραήλ στην Τουρκία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE