Ψάχνουν μάνατζερ για το Κολοσσαίο -Μισθός 145.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους

Ψάχνουν μάνατζερ για το Κολοσσαίο -Μισθός 145.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους

Του μάνατζερ με τη διεθνή εμπειρία, ο οποίος να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή του χώρου του Κολοσσαίου, της Ρωμαϊκής Αγοράς, της Domus Aurea (το Χρυσό Παλάτι του Νέρωνα) και του λόφου Παλατίνο.

Η διεθνής προκήρυξη θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Παρασκευή και στο γνωστό βρετανικό περιοδικό Economist, ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. 

Η ιταλική κυβέρνηση, ουσιαστικά, αναζητά ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, που μπορεί να προέρχεται, φυσικά, και από το εξωτερικό. 

Στον μελλοντικό διευθυντή θα καταβάλλεται μισθός που θα αγγίζει τις 145.000 ευρώ το χρόνο μεικτά, με δυνατότητα να λάβει μπόνους έως και 35.000 ευρώ, σε περίπτωση ιδιαίτερα αποδοτικής εργασίας.

Το συμβόλαιο του «πολιτιστικού μάνατζερ» θα έχει τετραετή διάρκεια, και οι σχετικές αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 14 του ερχόμενου Απριλίου, διαμέσου του ιστότοπου του ιταλικού υπουργείου πολιτισμού, η διεύθυνση του οποίου είναι www.beniculturali.it, όπου έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη.  

O νέος διευθυντής του «αμφιθεάτρου Φλάβιο», στα μέχρι τώρα σχέδια, αναμένεται να μπορέσει να αναλάβει καθήκοντα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE