Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λακατάμια – Οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του – Πυκνή τροχαία κίνηση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λακατάμια – Οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του – Πυκνή τροχαία κίνηση

Ένα σοβαρό τροχαίο με απολογισμό τον τραυματισμό ενός προσώπου το οποίο αρχικά εγκλωβίστηκε μερικώς στο όχημα του για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Λευκωσίας σημειώθηκε στη Λακατάμια.

Συγκεκριμένα το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 13:05 το μεσημέρι της Τρίτης (28/2) στη Λακατάμια στο ύψος του κέντρου δεξιώσεων «Τρίκκης».

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων προκάλεσε την πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: «Ζαλίστηκε η οδηγός, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά», δηλώνει στο ThemaOnline αυτόπτης μάρτυρας

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.