Κάτι περίεργο αλλά και επικίνδυνο παρατηρείται σε δρόμο στην Πάφο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάτι περίεργο αλλά και επικίνδυνο παρατηρείται σε δρόμο στην Πάφο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα (Παρασκευή 24/2) δόθηκαν στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Γρίβα Διγενή και η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου στην Πάφο και άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα ορισμένα αρκετά σοβαρά λάθη.

Την Παρασκευή 24/2 δόθηκε στην κυκλοφορία  Λεωφόρος Γρίβα Διγενή μπροστά από τα σχολεία, που είχε παραμείνει κλειστή, λόγω των έργων που εκτελούνταν στο κέντρο της Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Στην κυκλοφορία δόθηκε επίσης και το τμήμα της Γρηγόρη Αυξεντίου, από την είσοδο του νέου πάρκινγκ πίσω από την Αστυνομία έως την συμβολή με την Γρίβα Διγενή.

Διαβάστε περισσότερα στον επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο: farosonair.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE