ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

Τροχαίο δυστύχημα, με θύμα 53χρονο άνδρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28/2 στην περιοχή Παναγία Αιματούσα - Αμπελιών στην Αραδίππου.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι, γύρω στις 05.30 την Τρίτη 28/2 τα ξημερώματα σκυβαλοφόρο όχημα φέρεται να πάτησε τον άνδρα που ήταν πεζός κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας Αιματούσας – Αμπελιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα, πρόκειται για 53χρονο Κύπριο άνδρα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΤΡΑΓΙΚΟ – Είχε κληθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας πριν από τρεις ημέρες ο άτυχος 53χρονος ασφαλιστής

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 53χρονος παλιός ποδοσφαιριστής το θύμα – Βγήκε απότομα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αραδίππου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE