Με χειροπέδες έφυγαν από το γήπεδο τρεις οπαδοί του Απόλλωνα

Με χειροπέδες έφυγαν από το γήπεδο τρεις οπαδοί του Απόλλωνα

Η Αστυνομία συνέλαβε τρεις οπαδούς του Απόλλωνα μετά την λήξη του αγώνα της Δευτέρας 27/2, εναντίον του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προέβησαν σε σύλληψη ενός 27χρονους και ενός 20χρονου για πετροβολισμό και οχλαγωγία ενώ άλλος ένας οπαδός του Απόλλωνα, ηλικίας 35 ετών συνελήφθη για εξύβριση των οργάνων.

Στο μεταξύ, δύο πρόσωπα, φίλαθλοι του γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα, ύστερα από φωτοβολίδα που δέχθηκαν από την κερκίδα του Απόλλωνα, σύμφωνα με τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE