Συννεφιασμένος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Με ομπρέλες το «κόψιμο της μούττης»;

Συννεφιασμένος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Με ομπρέλες το «κόψιμο της μούττης»;

Δεν μας τα λέει καλά ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα.

Τη Δευτέρα 27/2, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, και το απόγευμα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό τα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 28/2, και αρχικά την Τετάρτη 1/3, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. 

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Πέμπτη 2/3, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE