Ενημερωθείτε για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας και για τις επόμενες μέρες

Ενημερωθείτε για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας και για τις επόμενες μέρες

Με βροχές το σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Το βράδυ της Κυριακής 26/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. 

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα 27/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Την Τρίτη 28/2 και την Τετάρτη 1/3 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν τοπικές βροχές. 
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την ∆ευτέρα, ενώ για την Τρίτη και την Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE