Τίμησαν την μνήμη του άτυχου Ανδρέα στο ΓΣΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Τίμησαν την μνήμη του άτυχου Ανδρέα στο ΓΣΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αλλά και μετά την λήξη του, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Ανόρθωσης τίμησαν την μνήμη του Ανδρέα Αλεξίου που έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα το Σάββατο 25/2.

Με την είσοδο των παικτών της Ανόρθωσης στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ για ζέσταμα ενόψει της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών όλη η ομάδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) κατευθύνθηκε μπροστά από την ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ όπου οι παίκτες άφησαν λουλούδια μπροστά από τη φωτογραφία του άτυχου 17χρονου Ανδρέας Αλεξίου, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε δυστύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

Να σημειωθεί ότι και μετά την λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας», έτρεξαν και πάλι στο σημείο όπου άφησαν λουλούδια για τον άτυχο 17χρονο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τραγική ειρωνεία – Μαζί δούλευαν ο 56χρονος οδηγός του λεωφορείου και ο πατριός του Ανδρέα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ματώνουν καρδιές τα λόγια των φίλων του αδικοχαμένου Ανδρέα – «Έν γίνεται, θέλω να μου πουν πως εν ψέμα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE