Ώρες αγωνίας στο Τρόοδος: Χάθηκαν τρία πρόσωπα – Τους ψάχνει η Αστυνομία

Ώρες αγωνίας στο Τρόοδος: Χάθηκαν τρία πρόσωπα – Τους ψάχνει η Αστυνομία

Από το απόγευμα της Κυριακής (26/2) η Αστυνομία ψάχνει τρία πρόσωπα στην περιοχή Τροόδους.

Γύρω στις 16:30 το απόγευμα, αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή του Τροόδους, ύστερα από μήνυμα που έλαβε ότι τρία πρόσωπα έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα, είχαν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα και βρίσκονται σε επικοινωνία με την Αστυνομία, ώστε να μπορέσουν να εντοπιστούν και να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Αίσιο τέλος για τους τρεις που χάθηκαν στο Τρόοδος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.