ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το μοιραίο λάθος του 17χρονου Ανδρέα – Βύθισε στο πένθος ολόκληρη οικογένεια

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το μοιραίο λάθος του 17χρονου Ανδρέα – Βύθισε στο πένθος ολόκληρη οικογένεια

Ακόμη ένα παιδί έχασε τη ζωή του στον βωμό της ασφάλτου για μικρά μα τραγικά λάθη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 17χρονος Ανδρέας Αλεξίου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρνακα δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Όπως μας λέχθηκε από αστυνομικές πηγές, ο Ανδρέας δεν οδηγούσε, την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά το γεγονός πως δεν φορούσε το κράνος του απόβηκε μοιραίο.

Παράλληλα φέρεται να είχε ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα και ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ η υπόθεση βρίσκεται υπό διευρεύνηση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 25/2, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου μαθητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΑΓΙΚΟ: Δυστύχημα στη Λάρνακα με θύμα 17χρονο μαθητή – Έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE